Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tir sportiv: Raveca-Maria Islai, locul opt în proba de talere (skeet) la Mondialele de juniori

cosr.ro
tir sportiv puşcă aer comprimat Laura-Georgeta Ilie

Sportiva română Raveca-Maria Islai s-a clasat pe locul opt în proba de talere (skeet) la Campionatele Mondiale de tir sportiv pentru juniori de la Changwon (Coreea de Sud), potrivit Agerpres.

În calificările de marţi, Islai a doborât 109 talere, dar nu a reuşit să prindă finala de şase pentru un singur taler.

În finală, medalia de aur i-a revenit slovacei Miroslava Hockova (51), urmată în clasament de indianca Raiza Dhillon (51) şi de americanca Alishia Fayth Layne (41).

În proba masculină de talere (skeet), Etienne-Cristian Islai a ocupat locul 24 cu 112 ţinte nimerite. Podiumul a fost ocupat în ordine de americanul Benjamin Keller (54), cipriotul Kontopoulos Markos (54) şi italianul Andrea Galardini (42).

În proba mixtă pe echipe la skeet, echipa României, formată din fraţii Islai, a ocupat miercuri locul opt cu 133 talere doborâte, dar nu a reuşit să intre în finala de patru. În meci pentru medalia de aur, Italia 1 a învins India 2 cu 43-38, iar în meciul pentru medalia de bronz SUA 1 a întrecut Germania cu 41-32.

La Mondialele 2022, Raveca-Maria Islai a cucerit medalia de bronz în proba individuală, iar fraţii Islai au obţinut o medalie de argint la echipe mixte în 2021.

Tot la Mondialele din Coreea de Sud, Luca Joldea, vicecampion european, s-a clasat anterior pe locul 16 în proba de pistol 10 metri aer comprimat.

Francesco Allesandro Ţigănescu (trap) este ultimul reprezentant al României care va intra în concurs începând cu 20 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.