Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TIR-urile care ies din România prin PTF Giurgiu au de aşteptat 140 de minute

tir tiruri

Tirurile care aşteaptă ieşirea din România prin PTF Giurgiu formează o coadă de aproximativ opt kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu şi au de aşteptat 140 de minute controlul de frontieră.

'În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontiera prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.252 camioane, 371 autoturisme şi 2.966 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.108 camioane, 262 autoturisme şi 2.552 de persoane', a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu, potrivit Agerpres.

Pentru camioane, circulaţia se desfăşoară pe patru artere şi pentru controlul documentelor la frontieră pe sensul de ieşire din ţară timpul de aşteptare este de 140 de minute. Pe sensul de intrare în ţară, timpul de aşteptare este de 40 de minute.

'Timpii de aşteptare ridicaţi se înregistrează din cauza numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit', a completat Roxana Popazu.

Timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru autoturisme este de zece minute atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.