Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TIR-urile care ies din România prin PTF Giurgiu au de aşteptat 60 de minute la controlul de frontieră

www.news.ro
camioane cozi graniță

Camioanele care ies din România prin PTF Giurgiu - Ruse (Bulgaria) formează cozi de aproximativ opt kilometri pe prima bandă de mers a DN 5, Bucureşti - Giurgiu, şi au de aşteptat 60 de minute la controlul de frontieră.

''Numărul camioanelor care s-au prezentat la ieşirea din România în ultimele 24 de ore este în creştere faţă de o zi obişnuită când se prezintă la frontieră aproximativ opt sute de camioane, iar verificările la frontieră, în contextul pandemiei, sunt foarte amănunţite. Astfel, în ultimele 24 de ore, s-au prezentat la intrarea în România prin PTF Giurgiu - Ruse un număr de 1.116 camioane, 231 de autoturisme, 10 autocare, 358 de microbuze şi 2.379 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară s-au prezentat 1.335 de camioane, 269 de autoturisme, 14 autocare, 431 de microbuze şi 3.071 de persoane'', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținător

Timpul de aşteptare pentru camioane, la ieşirea din România prin PTF Giurgiu - Ruse, este de 60 de minute, la intrarea în ţară este de 30 de minute. Pentru autoturisme timpul de aşteptare la PTF Giurgiu este de zece minute atât pe sensul de ieşire, cât şi pe cel de intrare în România, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.