Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiruri de rachetă din Liban înspre Israel, armata israeliană ripostează

racheta iran

Armata israeliană a lansat tiruri în direcţia Libanului în ripostă la două rachete lansate de pe teritoriul acestuia împotriva Israelului, marţi dimineaţa, a anunţat armata statului israelian într-un comunicat citat de AFP.

Una dintre rachete a fost interceptată de sistemul antirachetă Domul de fier, iar cealaltă a căzut pe un teren viran, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Surse de securitate libaneze au confirmat că au fost lansate rachete de tip Grad înspre Israel din sudul Libanului, dar armata libaneză încă nu i-a identificat pe autorii tirurilor.

Ministrul israelian al apărării, Benny Ganz, a desemnat Libanul ca fiind "responsabil de operaţiuni teroriste lansate de pe teritoriul său".

"Nu vom permite transformarea crizei sociale, economice şi politice din Liban într-o ameninţare de securitate pentru Israel", a transmis pe Twitter ministrul israelian.

Ultimele tiruri de rachetă înspre Israel provenite din Liban au fost înregistrate în mai, în timpul războiului dintre Israel şi mişcarea islamistă Hamas

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.