Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tirurile care ies din ţară au de aşteptat 140 de minute la frontieră

Newsweek
tiruri blocate Ruse

Tirurile care ies din România, prin PTF Giurgiu, au de aşteptat 140 de minute pentru efectuarea controlului de frontieră, iar cozile se întind pe o lungime de câţiva kilometri, potrivit Agerpres.

"Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară la camioane. Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp. Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe cinci artere de control atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe sensul de ieşire din ţară, la turisme traficul se desfăşoară în condiţii normale, pe câte trei artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară şi pe patru artere, pe sensul de intrare în ţară'', a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Stan.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, camioanele care ies din ţară, prin PTF Giurgiu-Ruse, au de aşteptat 140 de minute la controlul de frontieră, iar cele care intră în ţară, 50 de minute. Pentru autoturisme, timpul de aşteptare la controlul de frontieră atât la intrarea, cât şi la ieşirea din ţară este de câte 20 de minute.

Potrivit ITPF Giurgiu, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară aproximativ 1.300 de camioane, 900 de autoturisme şi 4.800 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară aproximativ 1.400 de camioane, 1.000 de autoturisme şi 5.600 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.