Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tit-Liviu Brăiloiu, candidat PSD la Senat: Pandemia - colacul de salvare al campaniei PNL

Facebook
Tit-Liviu Brăiloiu

Candidatul PSD la un loc de senator în Senatului României, Tit-Liviu Brăiloiu, susține într-o postare pe pagina sa de socializare că Partidul Național Liberal și-a făcut toată campania electorală în baza ”măsurilor polițienești-coercitive în dauna celor sanitar-profilactice”:

Vezi și: Curtea de Apel București a desființat apărarea lui Traian Băsescu în verdictul de colaborator al Securității: Avea obligația de a prețui demnitatea și onoarea

”Devenită aproape de nestăvilit din cauza promovării de către actuala guvernare a măsurilor poliţieneşti-coercitive în dauna celor sanitar-profilactice, de informare corectă a populației și de pregătire a bazei materiale, toate acestea având concomitent la bază incompetența crasă și obsesia zilei de 6 decembrie, totuși pandemia, într-un chip inedit, a venit în ajutorul puținelor idei și proiecte pentru țară ale PNL.

Pentru argumentare, dragi români, vă propun să analizați următoarele:

1. Răspunsurile privind gestionarea situației pandemice, care în orice țară europeană se dau de către Executiv, ca atribuție exclusivă, în România acestea au devenit subiect al conferințelor de presă săptămânale organizate aproape cazon la Cotroceni.

2. În cele două luni de la instituirea respectivei practici, absolut niciodată nu a fost prezent un lider de opinie, un redactor șef, un analist recunoscut, o vedetă a presei. Au lipsit posturi TV și de radio.

3. În consecință, deși se permite o singură întrebare (?) din partea tinerilor neexperimentați și timorați de înaltul interlocutor, cele mai multe nu vizează teme de  interes major pentru actul politic din 6 decembrie, ci mai mult sugerează direcții de răspuns către învinovăţirea perpetuă a PSD. Astfel, guvernarea PNL este salvată de întrebările, la care oricum nu are răspuns.

4. Concluzia fără echivoc este că imaginea grav șubrezită a PNL beneficiază pe nedrept de campanie gratuită în toată mass-media, inclusiv pe posturile naționale TV și de  radio.

Dragi români, de la orașe și sate, indiferent de profesie, de vârstă, de ideologie, mă alătur vouă la neîncrederea pe zi ce trece într-un guvern care, în neputința lui, a ales să rupă căile de comunicaţie cu populația, în schimbul unui ajutor cu două tăișuri.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.