DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Tit-Liviu Brăiloiu, candidat PSD pentru Senat: Veniți la vot și sancționați impostura, incompetența și aroganța dovedite de guvernarea PNL

Facebook
Tit-Liviu Brăiloiu

Candidatul PSD pentru Senatul României în Circumscripția electorală Constanța, Tit-Liviu Brăiloiu, a făcut apel către români în general și constănțeni în special să se prezinte la vot în 6 decembrie și să elimine ”impostura, incompetența și aroganța dovedite de guvernarea PNL”. În același timp el le-a adus aminte de vremurile bune cât la conducerea destinelor țării se afla Partidul Social Democrat, vremuri în care țara prospera și era condusă de oameni competenți și pricepuți:

”Dragi români! Dragi constănțeni!

Venind la vot în ziua de 6 decembrie, ne asigurăm de certitudinea unui viitor mai bun pentru noi și copiii noștri, eliminăm impostura, incompetența și aroganța dovedite de guvernarea PNL, ne protejăm locurile de muncă, salariile și pensiile, ne protejăm drepturile și libertățile cetățenești, dreptul de a participa fără îngrădiri la Sfânta Liturghie și la marile noastre sărbători creștine!

Medici, profesori, cercetători, creatori din toate domeniile culturii și artei!

Votul vostru este decisiv pentru asigurarea condițiilor materiale necesare exercitării profesiei la cele mai înalte standarde, pentru recunoașterea și respectarea importanței sociale a acesteia, pentru asigurarea exprimării libere a actului de creație și interpretare artistică!

Antreprenori, investitori, oameni de afaceri!

Asigurați-vă că prin votul vostru veți beneficia de un cadru legislativ stimulator, debirocratizat, de oportunități noi în domenii productive și ale serviciilor, de sprijin concret și oportun pentru dezvoltarea și protejarea afacerilor cu capital românesc!

Producători agricoli!

Prin votul vostru vă recăpătați prestigiul încălcat de guvernarea PNL și vă bucurați de creșterea recunoștinței societății pentru roadele muncii pământului mănos al țării, vă asigurați primirea la timp și integral a tuturor stimulentelor și subvențiilor oferite de un nou guvern, competent, eficient, responsabil, care apără interesele producător agricoli români!

Militari și civili din toate structurile de securitate! Polițiști! Jandarmi!

Participând la vot, aveți oportunitatea să vă asigurați de aprecierea, competența și preocuparea unui nou guvern pentru întărirea sistemului de apărare și ordine publică, pentru respectarea și integritatea drepturilor care va revin în calitatea de militari și polițiști ai României, membră a NATO și a Uniunii Europene!

Români!

În anii în care a avut responsabilitatea guvernării țării, Partidul Social Democrat a dovedit capacitatea de a asigura României o creștere economică puternică, înlăturarea consecințelor incompetenței și greșelilor guvernelor de dreapta, generatoare de instabilitate, sărăcie, încălcarea drepturilor și libertăților cetățenești.

Programul de guvernare al Partidului Social Democrat pentru perioada 2021-2024, prin măsurile și obiectivele propuse, este dedicat sporirii bunăstării tuturor românilor, concretizată în stabilitatea și asigurarea de noi locuri de muncă, investiții majore în economie și infrastructură, în sistemul de sănătate și de învățământ, creșteri salariale sustenabile, vizând în special salariul minim, pensii care să asigure vârstnicilor un trai cu adevărat decent.

Români! Fiecare vot în favoarea Partidului Social  Democrat asigură demnitatea și bunăstarea fiecăruia dintre noi și a tuturor!”, a scris social-democratul pe pagina sa de Facebook.

Dragi români! Dragi constănțeni! Venind la vot în ziua de 6 decembrie, ne asigurăm de certitudinea unui viitor mai bun...

Publicată de Tit-Liviu Brăiloiu pe Vineri, 4 decembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.