Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul Titi Aur are COVID-19 și este internat

amsonline.ro
titi aur

Pilotul Titi Aur a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2 şi se află internat cu o formă medie de boală în Spitalul suport COVID-19 "Elena Beldiman" din Bârlad, oraşul său natal.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Titi Aur a povestit ceea ce a simţit când a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus, a vorbit despre profesionalismul cadrelor medicale de la Spitalul "Elena Beldiman" şi le-a mulţumit acestora pentru felul în care îngrijesc pacienţii.

"Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep sa se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia. Dar înainte de a se instala panica, se implica ei, "îngerii de la Bârlad". De ce le spun aşa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, dar sunt de o bunătate extraordinară. (...) Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi, dar in spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital, însă cel mai important este comportamentul personalului: excepţional. (...) Felicit întreaga echipă de la Spitalul "Elena Beldiman" din Bârlad şi sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare şansă cu astfel de oameni inimoşi", a transmis Titi Aur.

Pilotul a spus că pe data de 28 martie a avut câteva simptome care l-au determinat să meargă la spital: senzaţie de oboseală, frisoane şi o uşoară tuse. El a efectuat testul, iar în urma rezultatului pozitiv, medicii au decis internarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.