Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titlul pare să fie tranșat și în Germania: Bayer Leverkusen o surclasează pe Bayern Munchen cu 3-0

wikipedia
bayer leverkusen

Liderul din Bundesliga, Bayer Leverkusen, a surclasat sâmbătă campioana Bayern Munchen, obținând o victorie cu 3-0 pe teren propriu. Leverkusen are acum cinci puncte avans în fruntea campionatului. Golurile lui Stanisic, Grimaldo și Frimpong au asigurat cele trei puncte.

Leverkusen, care nu a câștigat niciodată un titlu în Bundesliga, și-a prelungit seria de invincibilitate la 31 de meciuri în toate competițiile din acest sezon, scrie mediafax.ro.

Bayern, care urmărește al 12-lea titlu consecutiv în campionat, a reușit doar un singur șut pe poartă în cele 90 de minute.

Echipa lui Xabi Alonso, care a avut și două șuturi în bară, are acum 55 de puncte, Bayern fiind pe locul doi, cu 50.

Gazdele au fost mai agresive decât Bayern, care a avut inițial posesia, dar a fost lipsită de idei în atac. Bavarezii au avut probleme în apărare, afectați de presiunea tot mai mare a lui Leverkusen.

Robert Andrich a trimis o pasă în careu, la bara a doua, de unde Stanisic, împrumutat de la Bayern, rămas complet nemarcat, a înscris nestingherit.

Internaționalul spaniol Grimaldo a dublat avantajul la cinci minute după reluare, cu al optulea său gol în campionat din acest sezon, înainte de a lovi și el bara transversală direct din lovitură de la colț.

Frimpong a nimerit la rândul său bara, în minutul 88, iar internaționalul olandez a reușit în cele din urmă să înscrie, în minutele suplimentare de joc, în poarta lăsată goală de portarul lui Bayern, Manuel Neuer, aflat în careul advers, pentru un corner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.