Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titularizat lui Andrei Vlad în poarta naționalei U21 a României a provocat indignare în Liga I: Viorel Moldovan îl pune la zid pe Mirel Rădoi

DB online
Viorel Moldovan

Mirel Rădoi (38 de ani) l-a titularizat pe Andrei Vlad (20 de ani) în poarta naționalei U21 a României la victoria cu 3-0 împotriva Ucrainei, de la Ploiești, iar decizia sa a provocat indignare în Liga 1, potrivit Mediafax.

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, susține că elevul său, Marian Aioani (19 ani) trebuia să fie titular între buturi.

Aioani a fost titular în meciul de debut din preliminarii, înfrângerea din Danemarca, 1-2, dar pentru partida cu Ucraina Rădoi l-a ales pe Vlad, care nu a mai apărat la FCSB. Dat fiind faptul că Aioni e titular indiscutabil la Chindia, Moldovan a fost nemulțumit de decizia fostului căpitan din Ghencea.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

"Am fost foarte surprins şi nu aş vrea să fac nişte aprecieri şi să intru într-o polemică cu Mirel Rădoi. Eu sunt convins că la echipa naţională trebuie să apere jucătorii care sunt în cea mai mare formă la momentul respctiv, Aioani a demonstrat acest lucru, este într-o formă foarte bună. Încerc să-i respect această decizie, deşi mi-e greu să o înţeleg. Poate a vrut să-i dea mai multă încredere şi lui Vlad, a venit după o perioadă destul de lungă în care n-a mai apărat, a fost accidentat.

O respect, dar să ştiţi că nu mi-a căzut bine deloc. Marian trebuie să-şi vadă de treabă, să se antreneze şi atunci când va apela Rădoi la el să intre şi să închidă poarta, să nu primească goluri”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Telekom Sport.

România U21 a câștigat cu 3-0 meciul cu Ucraina U21, la Ploiești, în a doua etapă a preliminariilor pentru Euro 2021 de tineret.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.