Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titus Corlățean a răbufnit la adresa lui Tăriceanu: 'Cum este posibil să stai la masă cu Petrov, cu neomarxiști și cu arogantul patron de la Cotroceni'

Titus Corlatean

Senatorul PSD Titus Corlățean, fost ministru de Externe și al Justiției,  i-a acuzat joi, în Parlament, pe liderii Opoziției că nu au făcut nimic pentru a preveni abuzurile din justiției și doresc împreună cu „patronul de la Cotroceni” desființarea SIIJ. El a lansat totodată un atac la adresa lui Tăriceanu.

„V-au convenit și v-au bucurat. Cine răspunde pentru aceste abuzuri? Acesta este motivul principal pentru care patronul dvs de la Cotroceni și dvs doriți desființarea SIIJ, ca să acoperiți abuzurile și să stopați tragerea la răspundere în fața justiției, nu în fața politicului, a celor care au abuzat și care vă manevrează ca pe niște păpuși de mucava. (...) Cum este posibil ca în această fotografie fericită de familie să se alăture oameni care au avut de suferit ei sau membrii familiilor lor din cauza acestor abuzuri. Cum este posibil să stai la masă cu Petrov, cu neomarxiști și cu arogantul patronul de la Cotroceni, campionul încălcării cu dispreț a Constituției și deciziilor CCR”, a spus Corlățean, lansând un atac voalat la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.