Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titus Corlățean, după ce Iohannis a comparat PSD cu COVID-19: 'Ar trebui pus sub interdicție democratică! Devine un risc de securitate națională!'

Facebook
titus corlatean

O declarație absolut șocantă și condamnabilă! Așa a caracterizat vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, afirmația președintelui Klaus Iohannis de miercuri seară, când, într-o conferință de presă, a comparat PSD cu noul coronavirus.

”Cu siguranță, avem situații diferite: sănătatea este atacată de Covid-19, iar societatea este atacată de PSD, a spus, printre altele președintele Iohannis.

Problema principală pentru Romania o reprezintă faptul că pseudopreședintele numit Klaus Werner Iohannis este el cel atacat de o uriașă aroganță și, o spun foarte clar, ficatul domniei sale se hrănește cu foarte multă ură și obsesie de putere absolută. Sunt boli extrem de grave și, în opinia mea, pseudopreședintele Romaniei, cunoscut, dealtfel, pentru atitudinile sale anti-romanești, anti-naționale și anti-creștine, ar trebui pus sub interdicție democratică pentru că devine un risc de securitate națională prin tot ceea ce face, tot ceea ce spune, tot ceea ce diseminează.

Citește și: Elena Udrea a dezvăluit semnificația semnului cu degetul la nas din Parlament. Cui îi era adresat gestul

Domnia sa obișnuiește să disemineze ură, venin și aroganță, ori acest personaj nu poate fi președintele Romaniei, mai ales într-o situație de criză de care guvernul domniei sale pe care îl patronează și pe care l-a patronat inclusiv atunci cand a furat în timpul pandemiei sau cand a furat alegerile împreună cu camarazii lor din USR, este responsabil pentru criza de sănătate, economică și socială în care se găsește Romania. Nu e posibil ca, la 7 luni de la instaurarea stării de urgență, după ce chiar domnia sa a negat gravitatea COVID-19, spunand că este vorba despre o simplă răceală, situația nu doar să nu se amelioreze, dar să devină foarte foarte gravă.

Răspunsul pe care îl dă domnia sa este -alegerile trebuie să aibă loc. Aceasta este obsesia sa, obsesia de putere absolută, deci are o problemă de absență de genă democratică și, în același timp, de o abundență de aroganță care face foarte rău omenirii. Cred că foarte mulți romani regretă profund acum alegerea pe care au făcut-o cei care l-au votat și pentru al doilea mandat”, a declarat pentru db24news.ro, vicepreședintele Senatului Titus Corlățean, președinte executiv PSD Dambovița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.