Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TNB participă, alături de alte 17 teatre naţionale, la Reuniunea Teatrelor Naţionale Româneşti de la Chişinău

facebook.com
TNB

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti va participa la Reuniunea Teatrelor Naţionale Româneşti de la Chişinău, în zilele de 23 şi 24 septembrie trei producţii recente ale teatrului urmând a fi prezentate în cadrul evenimentului, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al TNB, transmis joi Agerpres, cu această ocazie, pe scenele teatrului din Chişinău vor putea fi vizionate, cu o singură reprezentaţie, "D-ale carnavalului", "Noaptea lui Helver" şi "Casa de la ţară".

Ediţia a VII-a Reuniunii Teatrelor Naţionale Româneşti de la Chişinău se va desfăşura în perioada 15-28 septembrie sub genericul "Artiştii pentru pace, libertate, speranţă" şi se bucură de onoarea Înaltului Patronaj Prezidenţial acordat de preşedinta Republicii Moldova. Maia Sandu, şi de preşedintele României, Klaus Iohannis.

Alături de teatrul gazdă - Teatrul Naţional "Mihai Eminescu" , la actuala ediţie a Reuniunii Teatrelor Naţionale Româneşti participă 17 teatre de pe ambele maluri ale Prutului.

În semn de solidaritate cu cetăţenii Ucrainei şi de afirmare a unor idealuri comune, în cadrul Reuniunii va participa Teatrul Naţional Dramatic Academic "Ivan Franko" din Kiev.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Ministerelor Culturii din România şi din Republica Moldova, al Institutului Cultural Român Bucureşti şi Chişinău, al Biroului de Cooperare al Elveţiei în Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.