Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TNT difuzează seria filmelor Armă mortală, cu Mel Gibson şi Danny Glover

televizor televiziune

Seria filmelor „Armă mortală/ Lethal Weapon”, cu Mel Gibson şi Danny Glover, va fi difuzată în prima săptămână a lunii august la TNT, informează News.ro.

Cele patru lungmetraje vor fi difuzate în perioada 2 - 8 august, în fiecare seară.

Regizate de regretatul Richard Donner, filmele prezintă, cu umor şi numeroase cascadorii, rezolvarea unor cazuri importante - de la prinderea unor traficanţi de droguri şi a unor poliţişti corupţi la urmărirea unor diplomaţi şi agenţi străini care iau parte la activităţi ilegale.

Mel Gibson este Martin Riggs, un poliţist nonconformist, care nu se teme de pericol. Danny Glover joacă rolul Roger Murtaugh, agent cu experienţă, aproape pensionat, care urmează procedurile ca la carte.

În „Armă mortală” (1987), ei devin parteneri şi se văd nevoiţi să lase deoparte neînţelegerile pentru a putea prinde o bandă de traficanţi de droguri.

Filmul, cu succes important la public, a fost nominalizat la categoria „cel mai bun sunet” a premiilor Oscar.

Pentru „Armă mortală 2” (1989), protagoniştilor li se alătură Joe Pesci. El joacă rolul unui martor cheie într-un proces împotriva unor mafioţi. Riggs şi Murtaugh trebuie să îl protejeze în timp ce sunt pe urmele unor diplimaţi sud-africani care se folosesc de imunitate pentru a se angaja în activităţi infracţionale.

„Armă mortală 3” (1992) are în prim-plan poliţiştii corupţi. Cei doi parteneri urmăresc un fost ofiţer LAPD care se foloseşte de cunoştinţele despre procedurile poliţiei pentru a fura şi vinde către bande locale arme şi muniţie confiscate.

Rene Russo îşi face acum debutul în serie, ea jucând rolul Lorna Cole, sergent şi iubită a lui Riggs.

Crizele personale şi vârsta îşi pun amprenta pe cei doi poliţişti în al patrulea film din franciză, lansat în 1997. Ei se confruntă cu agenţi chinezi periculoşi care încearcă să îşi elibereze din închisoare foştii lideri şi să îi readucă în ţară. Distribuţiei se alătură, între alţii, Chris Rock şi Jet Li.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.