Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toată familia unui senator, audiată la DNA. SURSE: Se lasă cu reţineri

dna

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins joi la Spitalul Judeţean Cluj, pentru percheziţii într-un dosar în care sunt implicaţi senatorul PSD Alexandru Cordoş, soţia şi fiica acestuia.

Potrivit unor surse juridice, soţia senatorului, invocând influenţa soţului ei pe lângă şefii unor instituţii publice, a cerut bani de la 8 persoane pentru a le ajuta să se angajazele la respectivele instituţii.

Sursele judiciare au precizat, pentru stiripesurse.ro, că la această oră cei trei suspecţi sunt audiaţi la DNA. Cel mai probabil, procurorii vor face şi reţineri în acest caz. Anchetatorii susţin că senatorul, în momentul în care a aflat că soţia sa a intrat în vizorul DNA, şi-a sunat fiica şi i-a cerut să returneze banii uneia dintre cele opt persoane cărora li s-a promis angajarea "pe pile".

Vezi AICI de ce este suspectată familia Cordoş!

Anterior, în cursul zilei de joi, senatorul Alexandru Cordoş a dat o declaraţie pentru Mediafax: "Am încredere că aceste acuzaţii nu sunt adevărate, am încredere în soţia mea, în familia mea. Faptul că lucrează la Resurse Umane, sigur că este obligată să vorbească cu multă lume, dar eu cred că aceste lucruri justiţia le va dovedi că nu sunt adevărate. În ceea ce mă priveşte, nu am nicio legătură cu aceste lucruri, este expunerea omului politic întotdeauna în această situaţie."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.