Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Toată lumea s-a săturat de Volodimir Zelenski' - Concluzia lui Medvedev după scandalul rachetelor din Polonia

Dmitri Medvedev

Occidentul nu vrea o ruptură finală de Rusia, așa că împinge Kievul să negocieze cu Moscova, dar președintele ucrainean Vladimir Zelenski nu vrea asta, pentru a nu recunoaște realitățile prăbușirii Ucrainei, transmite vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, pe canalul său de Telegram.

El a menționat că nimeni, inclusiv polonezii, nu a acceptat "încercările stângace" ale Ucrainei de a transfera responsabilitatea pentru incidentul cu rachete din Polonia către Rusia. Iar acest lucru, potrivit șefului adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, este un simptom important al faptului că "toată lumea s-a săturat de regimul de la Kiev", în special de la Zelenski, "care escaladează constant pasiunile" și "stoarce din ce în ce mai multe fișe cu bani și arme". "Statele Unite, NATO și Uniunea Europeană nu doresc o ruptură finală de Rusia, plină de un al treilea război mondial. De aici și încercările frecvente de a scurta și de a raționa cu Kievul, de a-l împinge la negocieri", a scris Medvedev. Cu toate acestea, el a continuat: "Zelenski nu are nevoie de negocieri din motive destul de evidente" și "în plus, sunt foarte periculoase pentru el".

"La urma urmei, dacă nu recunoașteți realitățile prăbușirii Ucrainei, este inutil să vă așezați la masă. Și recunoașteți - își vor ucide proprii naționaliști, care sunt în conjuncție cu vârful armatei. Și pe care îi este frică să nu leșine", crede vicepreședintele Consiliului de Securitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.