Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate rampele de deșeuri neconforme din județul Cluj sunt închise și ecologizate

Radu Pop
gunoi, rampă

Având în vedere finalizarea lucrărilor de închidere a ultimei rampe neconforme din județ – Câmpia Turzii, aceasta aflându-se în procedură tehnică de recepție, Consiliul Județean Cluj reiterează că, în acest moment, toate rampele istorice neconforme de deșeuri din județul Cluj, respectiv cele de la Huedin, Gherla, Turda, Dej (Cetan), Câmpia Turzii și Cluj-Napoca (Pata Rât) sunt închise și ecologizate.

„În ciuda diverselor comunicări oficiale pe care forul administrativ al județului Cluj le-a realizat pe această temă, am constatat, cu regret, faptul că acest lucru a fost mai puțin cunoscut factorilor de decizie de la nivelul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. În acest context, nu putem să nu evidențiem incompetența și reaua credință de care dau dovadă unii funcționari din cadrul ministerului care semnează acte oficiale mincinoase, în care se arată, în mod evident eronat, faptul că depozitul de la Pata Rât ar fi în procedură de infringement!

Dorim să subliniem cu acest prilej că depozitul de deșeuri de la Pata Rât nu reprezintă obiectul unei proceduri de infringement, acesta fiind închis și ecologizat încă de la finele anului 2019!

Citește și: Tensiune la Guvern! Ministrul Culturii acuză că a făcut treaba Ministerului Economiei: 'Am blocat practic jumătate din personal'

Ba mai mult, la momentul actual, niciun depozit din cele enumerate mai sus nu mai poluează, fapt confirmat atât de inspecțiile realizate la fața locului de reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu, cât și de inexistența vreunei amenzi emise în acest sens Consiliului Județean Cluj”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.