Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate serviciile pentru eliberarea permiselor de conducere, care nu au funcţionat joi din cauza unor probleme la un server, sunt deschise sâmbătă

numar de inmatriculare

Toate serviciile din ţară pentru eliberarea permiselor de conducere şi pentru înmatricularea vehiculelor au program normal de lucru cu publicul sâmbătă, în condiţiile în care au fost închise joi, din cauza unor defecţiuni tehnice la un server central, potrivit news.ro.

În Bucureşti, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor are program de lucru cu publicul, sâmbătă, în intervalul orar 07.00 -21.00, când cei programaţi online se pot prezenta la ghişeu potrivit programărilor obţinute pentru data de joi, când serviciile pentru permise auto nu au funcţionat.

Şi în ţară funcţionează sâmbătă toate serviciile pentru eliberarea permiselor de conducere şi pentru înmatricularea vehiculelor, iar în unele oraşe, de exemplu la Iaşi, oamenii s-au aşezat la rând înainte de deschiderea ghişeelor.

Joi, direcţiile de permise din toată ţara au fost închise din cauza unei defecţiuni la un server apărute miercuri seara. Defecţiunile au fost remediate vineri.

"Efectiv sistemul a cedat în jurul orei două azi-noapte (n.r.- noaptea de miercuri spre joi). În toată această perioadă ne-am asigurat să nu existe niciun risc, nu este un atac cibernetic. Ce s-a întâmplat a fost o defecţiune la sistemul de răcire, o defecţiune mecanică care nu a putut fi anticipată. (...) Ne cerem scuze, pentru că, am făcut o evaluare, şi undeva la 10.000-15.000 de persoane apelează zilnic la serviciile noastre şi, deşi comunicatul nostru a fost dat târziu, a fost transmis imediat ce am luat la cunoştinţă despre această defecţiune, dar sunt conştientă că sunt persoane care nu au avut timp să afle despre acest comunicat. (...) Această defecţiune mecanică nu a putut fi anticipată ”, explica ministrul de Interne Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.