Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#ToghetherforVictor - Împreună putem ajuta un copilaș de un an și 8 luni să aibă o viață normală. Povestea impresionantă a lui Victor

victor

În general, STIRIPESURSE.RO vă pune la dispoziție știri, analize, anchete etc., dar astăzi ne vom opri puțin din activitate și vă vom prezenta povestea lui Victor. Un copilaș de doar un an și șase luni, care mai are la dispoziție doar aproximativ 4 luni pentru a avea o șansă la o viață normală.

La doar 11 luni, Victor a aflat că suferă de SMA TIP 1 (amiotrofie musculară spinală). Pe site-ul ToghtherforVictor puteți citi întreaga poveste a lui Victor.

O boală genetică rară care atacă celulele nervoase responsabile de mișcările voluntare. Astfel, pe măsură ce acești neuroni sunt distruși, Victor își pierde capacitatea de a face mișcări simple pe care orice copil de vârsta lui le poate face cu usurință.

Un diagnostic crunt, care ar doborî pe oricine, dar Adelina și Valentin, părinții lui Victor au decis să lupte pentru copilul lor. În scurt timp, părinții au aflat că există un tratament pentru boala lui Victor, dar acesta este printre cele mai scumpe din lume.

Întregul tratament costă nu mai puțin de 2,5 milioane de dolari. Pentru ca Victor să aibă o șansă la o viață normală acești bani trebuie strânși până la împlinirea vârstei de 2 ani.

Nimic nu poate fi mai îngrozitor decât să știi că viața copilului tău depinde de bani!

Până acum, campania #ToghetherforVictor a strâns 694,852 de euro și mai sunt doar 3 luni și 17 zile până la expirarea termenului de doi ani. Este o luptă contra cronometru, iar socoteala este simplă: bani pentru o viață normală.

”Veștile cumplite au continuat să curgă pentru noi și din păcate, am flat cu durere că tratamentul pentru această afecțiune este unul dintre cele mai scumpe din lume și costă 2.1 milioane de dolari + terapii zilnice (fizioterapie, vojta, hidroterapie, logopedie, terapie ocupațională) + scaune speciale poziționare + verticalizator + premergător + orteze + vizite medicale în alte țări, probabil un total de peste 2.5 milioane de dolari. Este crunt că viața unui copil să depindă de o sumă de bani, însă da, pentru noi și restul părinților de copii cu SMA viața are un preț, unul uriaș pe care sperăm să îl plătim cu ajutorul vostru.

Și nu, știrile dramatice nu aveau să se oprească aici, iar noi în acest moment avem și un termen limită pentru strângerea acelei sume uluitoare, pentru că tratamentul se poate administra doar până la vârsta de 2 ani.”, povestesc cei doi părinți.

Împreună am avea o șansă să îi putem oferi o viață normală lui Victor. Mulți oameni cu suflet mare deja s-au implicat și scot la licitație bunuri, iar banii obținuți sunt donați pentru Victor.

Împreună putem duce povestea lui Victor mai departe și putem demonstra că în această viață banii nu sunt cei mai importanți. Viața unui copil este mai importantă decât toți banii din lume!

Datele de contact pentru donațiile în campania #ToghetherforVictor

Titular: ADELINA DINESCU

IBAN: RO80RZBR0000060021411897

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Titular: ADELINA DINESCU

IBAN: RO46RZBR0000060023376759

Valuta: EUR

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Titular: IOAN DINESCU

IBAN: RO82RZBR0000060017856132

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Revolut: 0746169534- Dinescu Adelina

0752364020-Dinescu Valentin

 

Mai jos vă atașăm documentele medicale care atestă boala lui Victor:

content-image

content-image

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.