Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Cruise, din nou singur. A pus capăt relației cu rusoaica Elsina Khayrovai la câteva zile după ce i-a cunoscut copiii

marca.com
tom cruise

Tom Cruise, 61 de ani, este iar singur. A pus capăt relației cu Elsina Khayrovai la câteva zile după ce i-a cunoscut copiii.

Tom Cruise se întâlnea din decembrie cu Elsina Khayrova, o rusoaică în vârstă de 36 de ani. După doar două luni, s-au despărțit.

Lucrurile deveneau destul de serioase între Tom și Khayrova, The Sun relatând că el i-a cunoscut recent pe copiii ei. Starul din "Top Gun" a pus capăt relației câteva zile mai târziu, potrivit The Sun.

Elsina are un fiu și o fiică din căsătoria anterioară cu oligarhul rus și dealer de diamante, Dmitri Tsvetkov.

Când a apărut vestea idilei lor, Tsvetkov a declarat pentru DailyMail: "Indiferent cu cine este, Tom Cruise sau oricine altcineva, ar trebui să știe că îi plac lucrurile de calitate și că are gusturi scumpe și luxoase. Tom ar trebui să-și țină ochii și portofelul larg deschise".

Relația celor doi pur și simplu "și-a urmat cursul" și nu există "resentimente", a declarat o sursă pentru publicație. Tom chiar vrea ca ei să rămână prieteni, deoarece locuiesc în același bloc de apartamente din Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.