Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Hanks, bolnav de COVID-19, a anunţat că se simt mai bine

facebook.com
Tom Hanks

Actorul american Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, diagnosticaţi cu COVID-19, au anunţat luni că se simt mai bine, după aproape două săptămâni de carantină în Australia, informează AFP.

"Hei, prieteni, au trecut două săptămâni de la primele simptome şi ne simţim mai bine", a postat pe Twitter artistul, îndemnându-şi admiratorii să urmeze recomandările de izolare şi distanţare socială.

"A sta la adăpost funcţionează aşa: nu transmiteţi nimănui, nimeni nu vă transmite. De bun simţ, nu? ", a adăugat el.

"Va dura un timp, însă dacă avem grijă unii de alţii, ajutăm unde putem şi renunţăm la o parte din confort, şi asta va trece. Ne vom descurca", a continuat vedeta.

Tom Hanks se afla alături de soţia sa în Australia pentru pregătirea unor filmări la pelicula australianului Baz Luhrmann dedicată lui Elvis Presley, în care actorul, recompensat cu două Oscaruri, urmează să-l interpreteze pe impresarul "Regelui", celebrul "colonel" Tom Parker.

Hanks a fost pe 12 martie prima vedetă de la Hollywood care a anunţat că a contractat noul coronavirus, la fel ca soţia sa.

Cuplul a fost internat la spitalul universitar din Gold Coast, potrivit autorităţilor din Queensland (nord-est), înainte de a primi permisiunea de externare pentru a fi plasat în carantină la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.