Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Holland a decis să facă o 'pauză' de un an în cariera de actor

Tom Holland

Actorul britanic Tom Holland a anunţat la ExtraTV că urmează să facă o „pauză” de un an în carieră. El va apărea în serialul „The Crowded Room” care va fi difuzat în zilele următoare pe Apple TV+ .

În timpul filmărilor pentru „The Crowded Room”, „am atins câteva emoţii pe care nu le-am mai trăit până acum. Şi pe deasupra, a fi producător, a te ocupa de problemele de zi cu zi care pot apărea pe platourile de filmare a adăugat un plus nivelului de presiune”, spune actorul britanic, conform News.ro.

În „The Crowded Room”, Tom Holland îl interpretează pe Danny Sullivan, un bărbat arestat pentru implicarea sa într-un atac la sfârşitul anilor 1970. Personajul său este inspirat direct de Billy Milligan, un criminal american, acuzat de viol şi agresiune, care avea 24 de personalităţi.

Tom Holland explică că i-a plăcut foarte mult să lucreze în faţa şi în spatele camerei, dar să producă un serial în timp ce interpreta un personaj care suferă de tulburări psihice „l-a împins la limită”, rezumă Variety.

În 2022, actorul a postat un videoclip pe Instagram, explicând că s-a distanţat de reţelele de socializare pentru a-şi păstra starea psihologică.

„Mi-am luat o pauză de la reţelele de socializare pentru sănătatea mea”, a spus el. „Instagramul şi Twitter mă ​​suprasolicită şi mă copleşesc, mă las purtat şi mă învârt în cercuri când citesc lucruri despre mine pe internet. În cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea mintală, aşa că am decis să fac un pas înapoi şi să şterg aplicaţia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.