Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tomac (PMP): Dăncilă și PSD protestează în Piața Victoriei împotriva Guvernului PSD

facebook.com
Eugen Tomac

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că premierul Dăncilă și PSD protestează în Piața Victoriei împotriva Guvernului PSD și că, după 10 ani au trăit din “Jos Basescu”, acum nu mai au pe cine găsi vinovat și se lupta cu insitutitiile statului, conduse tot de ei.

”PSD este de șase ani la putere, are majoritatea în parlament și conduce guvernul. Să ieși după 6 ani in stradă, în fața Guvernului, pentru a protesta, arată cât de disperați sunt. 10 ani au trăit din “Jos Basescu”, iar acum, pentru ca nu mai au pe cine găsi vinovat, se lupta cu insitutitiile statului, deși toate sunt conduse de către ei. Un dușman imaginar doar PSD putea crea și culmea, majoritatea votanților lor chiar asta cred, ca PSD nu creează locuri de muncă, autostrăzi, spitale, scoli moderne pentru ca nu-i lasă statul paralel. Dăncilă și PSD protestează în Piața Victoriei împotriva Guvernului PSD”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Partidul Social Democrat (PSD) a anunțat că, sâmbătă, 9 iunie, va organiza, în Piața Victoriei, între orele 20.00 și 22.00, un miting împotriva abuzurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.