Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tomac (PMP): În sondajele noastre, partidul are peste 9%

facebook.com
tomac

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat joi, la Deva, că formaţiunea politică pe care o reprezintă este cotată cu un scor electoral de 9% în sondajele proprii, el apreciind că recentele cifre apărute în spaţiul public au rolul de a "manipula" alegătorii. 

"Rezultatul de la alegerile locale, precum şi fuziunea pe care am făcut-o cu UNPR, dar şi contextul în care se află celelalte forţe politice, ne fac încrezători că vom obţine un rezultat pe care ni-l propunem. În sondajele noastre, PMP are peste 9%, la ora actuală", a afirmat Tomac, potrivit agerpres.ro

Potrivit acestuia, PMP are electoratul său, Tomac arătându-se convins că partidul va obţine în alegerile parlamentare din această iarnă un scor de 15%. 

"Avem electoratul nostru. Suntem convinşi că avem o şansă mare să obţinem un procent de 15%, indiferent ce ar spune PSD sau PNL", a spus liderul PMP. 

În opinia sa, sondajele electorale sunt unele "cu dedicaţie", el amintind faptul că, în anul 2014, PMP nu era cotat cu şanse în alegerile pentru Parlamentul European, dar a reuşit să treacă de pragul electoral şi să aibă reprezentanţi în forul legislativ european. 

"Noi avem drumul nostru şi în mod sigur vom obţine un scor electoral foarte bun. Nici nu se pune problema legată de prag. Membrii noştri ştiu exact ce au de făcut şi eu sunt convins că pe măsură ce ne vom apropia de alegeri cetăţenii se vor convinge care sunt mizele ascunse", a conchis liderul PMP. 

Partidul Social Democrat (PSD) se plasează pe primul loc în preferinţele electoratului, urmat de Partidul Naţional Liberal (PNL) şi Uniunea Salvaţi România (USR), potrivit unui sondaj realizat de Agenţia de Rating Politic la comanda PNL. 

Conform datelor cercetării, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, 38% din repondenţi ar vota PSD, 30% - PNL, 9% - USR, 5,5% - ALDE, 5% - UDMR şi 4% - PMP. 

Sondajul a fost realizat telefonic, în perioada 17 - 24 septembrie 2016, pe baza a 1.170 interviuri la nivelul populaţiei adulte a României. Marja de eroare este de plus/minus 2,9%, la un nivel de încredere de 95%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.