Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tonel Pop face acuzații EXTREME la adresa INML: Se vrea recoltarea de noi probe ADN pentru acoperirea unor greșeli

knd.ro
tonel pop

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, face acuzații extrem de grave la adresa anchetatorilor din cazul Caracal. DIICOT vrea să preleve noi probe de ADN în cazul Luizei Melencu, însă mama fetei s-a opus pentru că în trecut a oferit asemenea probe în anchetă. Tonel Pop e convins că recoltarea de noi probe se face pentru acoperirea unor greșeli.

Citește și: Bogdan Licu, prima reacție la informații INCENDIARE: fiul lui Gheorghe Dincă, parte a unui rețele de traficanți

"În primul rând ar trebui să explice ce au făcut cu ADN –ul prelevat în multiple probe. Nu există altă exlicație decât dacă l-au pierdut, s-a falsificat sau vor să îl paseze undeva. După ridicarea acestor probe ADN am fost inștiințați că s-a comparat cu ADN –ul fiicei.

Nu există altă idee decât că vor să își acopere o greșeală a lor. Să nu uităm că Parchetul General cercetează INML privind analizarea probelor, este posibil să aibă scăpări și acum să vrea să își repare greșeli ca să nu fie cercetați pentru neglijență în serviciu. Nu ai de ce să preiei din nou, dacă nu vrei să te acoperi. Dacă vor să ia din nou, să ne aducă hotărâre judecătorească să ne explice motivul și ce au făcut cu ADN –ul preluat în trecut", a declarat Tonel Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.