Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Greblă, prima REACȚIE la achitarea DEFINITIVĂ decisă de ÎCCJ

grebla

Toni Greblă, secretarul general al Guvernului, prima reacție la achitarea decisă de ÎCCJ.

Magistrații instanței supreme l-au achitat definitiv, joi, pe Toni Greblă, în dosarul în care a fost cercetat pentru fapte de corupție. Secretarul general al Guvernului a fost achitat și în primă instanță de ÎCCJ pentru trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional.

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au achitat definitiv pe Toni Greblă în dosarul în care a fost cercetat pentru trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional. Greblă a fost achitat și în primă instanță tot de ÎCCJ.

Citește și: Ministerul lui Petre Daea, VERDICT care aruncă în aer războiul pornit de Liviu Dragnea pe tema legumelor cu pesticide

"Acum este la cald să judec în profunzime. Am avut o perioadă de patru ani și jumătate de calvar alături de familia mea. Era vorba de prejudiciul carierei mele. După ce mă voi liniști, voi vedea.

Nu știu cum am putea să recuperăm toți acești ani de chin.

Nicio decizie nu trebui luată la cald. Voi analiza cu luciditate, având în vedere și funcția pe care o exercit în prezent. Și sper să iau cea mai bună decizie - să nu mă pripesc, să fiu un om echilibrat. Din păcate, alții nu au procedat la fel cu mine”, a declarat Toni Greblă, la Antena3.

Întrebat de ce i s-a deschis acest dosar când era judecător CCR, Greblă a răspuns: „Anumiți oameni care nu mai reprezentau instituțiile în care lucrau s-au crezut dumnezei și au vrut să pună la punct toate celelalte instituții ale statului român. Rămăsese CCR neatenționată în legătură cu faptul c deciziile ar trebui luate în altă parte și conform cu interesle unora. Din acest motiv, au vrut să dea un exemplu și CCR. Iar au acum mă felicit pentru faptul că imediat mi-am dat demisia din CCR pentru a apăra Curtea și ea să poată să-și exrcite responsabilitățile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.