Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Greblă: Avem prima alianţă care depune lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare şi lista de susţinători

Inquam Photos / George Calin
toni grebla

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a afirmat că au fost verificate listele de susţinători pentru candidaturile care vor fi depuse de Alianţa PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, fiind aşteptaţi şi ceilalţi competitori politici cu documentele. ”S-a constatat că au îndeplinit numărul de semnături valabil obţinute pentru a putea depune lista de candidaţi la Biroul Electoral Central”, a arătat el.

Toni Greblă a declarat că vineri prima alianţă depune lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare şi lista de susţinători.

”Au fost verificate până la acest moment listele de susţinători şi s-a constatat că au îndeplinit numărul de semnături valabil obţinute pentru a putea depune lista de candidaţi la Biroul Electoral Central. Zilele următoare vor veni şi ceilaţi competitori politici cu documentele pentru a fi înregistrate şi validate la Biroul Electoral Central”, a adăugat el.

Întrebat cum estimează că va fi această campanie, Greblă s-a referit la organizarea din punct de vedere tehnic.

”Din punct de vedere tehnic, totul s-a desfăşurat conform calendarului aprobat prin hotărâre de Guvern şi publicat şi pot să vă spun că pentru prima dată Biroul Electoral Central funcţionează într-un spaţiu generos, care poate permite desfăşurarea unei activităţi corespunzătoare şi competitorilor politici să îşi depună documentele, inclusiv în ceea ce priveşte semnăturile care sunt destul de multe”, a arătat el.

Liderii Alianţei PSD-PNL urmează să depună, vineri, la BEC, lista de candidaturi pentru alegerile europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.