Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Greblă lansează un SCENARIU NEGRU, după declarațiile lui Klaus Iohannis: 'Sunt îngrijorat, din nou, de declarația președintelui'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis rade ras

Președintele Klaus Iohannis a încălcat, din nou, Constituția, a decis Curtea Constituțională a României! Însă, decizia judecătorilor constituționali nu va fi pusă ”de îndată” în aplicare, așa cum se prevede în document, a precizat Iohannis. De la Palatul Cotroceni, președintele României a anunțat că va pune în aplicare decizia CCR, după ”publicarea și analiza motivării deciziei”.

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, fost judecător CCR, a declarat, la România TV, că este îngrijorat de noua încălcare a Constituției de către Iohannis. El a precizat că cele 45 de zile de interimat pentru ministerele fără titulari vor curge din momentul în care președintele va semna decretele de numire în funcție a noilor miniștri interimari.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

”Din momentul în care decretul de numire a interimarilor va fi publicat în Monitorul Oficial. Plecarea celor din ALDE e de ordin politic. Doar când președintele publică în Monitorul Oficial interimarul se ia în calcul curgerea celor 45 de zile.

Sunt îngrijorat, din nou, de declarația președintelui, care a spus că așteaptă motivarea CCR, iar perioada va fi mai lungă. În ultimii 2 ani, am asistat la mai multe conflicte de natură constituțională între președinte, Guvern și Parlament, iar asta arată că președintele refuză să respecte Constituția.”, a declarat Toni Greblă.

Citește și: Dezastru! Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.