Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Kroos înainte de meciul cu Franța, în care revine Karim Benzema: 'Am însă încredere în linia noastră de fund'

digisport.ro
Toni Kroos

"Nu a existat niciodată vreo justificare din punct de vedere sportiv" pentru absenţa atacantului Karim Benzema de la reprezentativa Franţei, a declarat mijlocaşul german Toni Kroos, coechipierul acestuia la Real Madrid, înaintea meciului de marţi dintre naţionalele celor două ţări, de la EURO 2020, transmite AFP.

"Îl cunosc foarte bine şi ştiu ce sezon reuşit a avut, aşa că nu este o surpriză că a fost o selecţionat. Pentru mine este o plăcere să-l întâlnesc din nou pe teren, chiar dacă de data asta ca adversar. Am însă încredere în linia noastră de fund", a spus Kroos, campion mondial cu Mannschaft în 2014.

Benzema a revenit luna trecută la naţionala Franţei, pentru care nu mai jucase din octombrie 2015. Atacantul lui Real Madrid, acuzat că a participat la o tentativă de şantaj care îl viza pe Mathieu Valbuena, fostul său coleg de la echipa naţională, va fi judecat de un tribunal francez în toamna acestui an, scrie agerpres.ro.

În altă ordine de idei, Kroos a spus că Germania "nu trebuie să se ascundă în faţa Franţei", deşi calitatea individuală a campionilor mondiali este "uriaşă".

Întrebat despre posibilele opţiuni tactice pentru a-i neutraliza pe atacanţii francezi, Kroos a relativizat importanţa sistemului: "Când Mbappe vine lansat, sistemul nostru tactic nu mai are nicio importanţă. Esenţialul este deci să nu pierdem mingea şi să rămânem bine aşezaţi. Vom încerca să avem cât mai mult mingea, să nu lăsăm spaţii pentru contraatacuri."

În Grupa F, cea mai puternică a turneului, în afară de Germania şi Franţa mai sunt Portugalia, campioana europeană en titre, şi Ungaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.