Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Kroos şi-a anunţat revenirea la naţionala Germaniei

digisport.ro
Toni Kroos

Fotbalistul Toni Kroos şi-a anunţat joi revenirea la naţionala Germaniei pentru meciurile amicale din luna martie, pe care această selecţionată la va disputa înainte de EURO 2024, unde va fi gazdă, informează DPA, potrivit Agerpres.

"Voi juca din nou pentru Germania începând din luna martie", a postat Toni Kroos, mijlocaşul lui Real Madrid, pe Instagram.

"De ce? Fiindcă selecţionerul echipei naţionale mi-a cerut-o şi sunt dispus s-o fac şi sunt sigur că echipa poate mult mai mult la Campionatul European decât cred cei mai mulţi oameni acum!", a adăugat mijlocaşul, campion mondial cu Germania în 2014.

Această declaraţie înseamnă că fotbalistul, în vârstă de 34 de ani, va fi convocat de selecţionerul Julian Nagelsmann pentru meciurile din martie cu Franţa şi Olanda.

Kroos are 106 selecţii la echipa naţională, de la care s-a retras după Campionatul European disputat în vara lui 2021.

Fundaşul german Antonio Ruediger, colegul lui Kroos la Real Madrid, a sugerat de mai multe ori că Toni Kroos ar trebui să revină la naţională, pentru că este în continuare un jucător de clasă mondială şi poate ajuta o echipă aflată în dificultate.

Germania a câştigat doar trei din cele 11 meciuri pe care le-a avut în 2023 şi există temeri că echipa ar putea eşua şi la Campionatul European de pe teren propriu, după ce nu a trecut de faza grupelor la Cupa Mondială din 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.