Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Kroos speră ca Real Madrid să-l poată aduce pe Kylian Mbappe în sezonul viitor

digisport.ro
Toni Kroos

Germanul Toni Kroos, mijlocaşul lui Real Madrid, şi-a exprimat speranţa că gruparea din La Liga va putea să-l aducă pe Santiago Bernabeu pe francezul Kylian Mbappe (PSG) în sezonul viitor, după încercarea eşuată de la începutul acestui sezon, scrie DPA.

Real Madrid i-a făcut trei oferte internaţionalului francez în această vară, toate refuzate, deşi ultima se ridica la suma de 200 milioane euro, potrivit agerpres.ro.

''Eu am spus din vară că avem nevoie de un jucător ca Mbappe, dar nu eu decid. Eu zic că avem o echipă valoroasă şi acum, dar Mbappe ne-ar ajuta. Mi-e greu să spun acum ce se va întâmpla, dar observ că valoarea lui nu a scăzut, e un jucător bun pe care Real a dorit să-l aducă. Vom vedea ce va fi'', a spus Kroos.

Kroos declara în urmă cu două zile că este pregătit să revină pe teren pentru ''galactici'', după ce s-a refăcut în urma unei pubalgii.

El a vorbit despre calvarul pe care a trebuit să-l experimenteze în ultimele luni din cauza durerilor inghinale.

''Sunt mulţumit pentru că după şase sau şapte luni de dureri am finalizat al treilea antrenament consecutiv colectiv fără niciun disconfort. Nu am jucat de trei luni, ultimul meu meci a fost la EURO 2020 aşa că, evident, trebuie să mă întorc în ritmul meu. Dar asta nu mă deranjează prea mult, sunt fericit că în sfârşit mă întorc şi pot vorbi acum despre antrenamente şi meciuri. A durat mai mult decât era de aşteptat, dar am fost conştient de asta pentru că am jucat cu analgezice timp de şase luni. Şi la fiecare joc am suferit foarte mult'', spunea Kroos (31 ani).

În iulie, Toni Kroos şi-a anunţat retragerea de la naţionala Germaniei, cu care a fost campion mondial în anul 2014.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi din generaţia sa, Kroos a avut 106 meciuri pentru selecţionata Germaniei. Mijlocaşul a jucat la trei Cupe Mondiale şi trei Campionate Europene.

Format la Bayern Munchen, Kroos a impresionat sub formă de împrumut la Bayer Leverkusen, apoi a revenit la gruparea bavareză, înainte de a semna în 2014 cu Real Madrid, cu care a câştigat de trei ori Liga Campionilor.

Germania este una din adversarele României în preliminariile CM 2022.

Real Madrid este în prezent lider în La Liga după 7 etape, cu 17 puncte, şi va juca duminică, în etapa a 8-a, în deplasare cu Espanyol Barcelona (locul 13).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.