Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Avocatul Toni Neacșu își anunță intrarea în politică: 'Nu poți face legi bune cu analfabeți juridic!'

Toni Neacsu

UPDATE:

Avocatul Toni Neacșu se alătură Coaliției pentru Națiune.

„Ma alătur proiectului început de Dan Chitic și echipei frumoase din Coalitia pentru Natiune, cu speranțe, emoție, determinare și multă inocență, pentru care cer răbdare de pe acum. Veți auzi multe lucruri bune, țineți aproape”, a spus Neacșu, pe pagina sa de Facebook.

Știrea inițială:

Avocatul Toni Neacșu și-a anunțat intrarea în politică. „Astăzi am făcut un pas important pentru mine, după foarte multă reflecție și ezitare, dar absolut convins în cele din urmă că era momentul”, își începe anunțul fostul membru CSM, ex-judecător. El nu a precizat încă formațiunea în care o să activeze, dar a dat asigurări că o să facă anunțul în scurt timp.

„Mă alătur unui proiect generos al unor oameni inimoși și deștepți pentru că pentru prima oară am convingerea că pentru a reuși să-mi văd valorile împlinite am nevoie de lucru în echipă. Am lucrat și visat prea mult timp solitar și reflexiv, e timpul pentru acțiune, implicare și strangerea rândurilor.

De 30 de ani am respins toate tentațiile politice, din pură și neclintită convingere și după ce am scapat de restricțiile statutului de judecător, iar cine mă cunoaște știe că nu exagerez deloc. E timpul să pun umărul să fac eu ceea ce cred că trebuie făcut iar alții nu fac.

Dincolo de caracterul formal politic, la care nu mă pricep și nu o să mă pricep deloc, este un proiect al speranței și al demnității colective, iar la valorile astea nu pot renunța.

Detalii mai târziu în seara asta, dupa ce diger pasul (uriaș pentru mine) pe care l-am făcut”, este anunțul lui Toni Neacșu, pe pagina sa de Facebook.

„Cred sincer că politica a ținut deoparte oamenii pricepuți pe domeniile lor. Nu răutatea politicienilor ne-a adus aici, ci deprofesionalizarea lor. Nu poți face legi bune cu analfabeți juridic sau pe fiecare domeniu în care legiferezi. Pur si simplu nu merge. Cred că e nevoie ca cei care în meseria lor sunt buni să se implice”, a precizat Neacșu.

„Deocamdată nu e politică, aia începe doar după ce primești încrederea oamenilor si o împlinesti sau îți bați joc, e doar implicare civică și atît. Vom vedea”, a conchis acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.