Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Top 10 CELE MAI IUBITE CLUBURI de fotbal din lume - VIDEO

Daily Mail
manchester united fans

Site-ul 90min.com a realizat Top 10, cele mai iubite cluburi de fotbal din lume, iar liderul clasamentului este formaţia pregătită de Jose Mourinho, Manchester United. Podiumul este ocupat de FC Barcelona şi Real Madrid, informează Mediafax.

Chiar dacă "diavolii roşii" nu merg foarte bine în campionat, popularitatea echipei Manchester United rămâne aceeaşi din era lui Sir Alex Ferguson. Formaţia din Anglia are cei mai mulţi suporteri din lume, 750 de milioane.

Pe locul doi, cu 500 de milioane de fani, este campioana Spaniei, câştigătoare a patru Ligi ale Campionilor, FC Barcelona. Catalanii nu au mai reuşit să se impună în Europa de trei sezoane, însă datorită lui Messi, unul dintre cei mai iubiţi jucători din lume, gruparea blaugrana se numără printre cele mai adorate echipe.

Rivala la titlu şi nu numai, Real Madrid, este pe locul al treilea, cu 310 milioane de suporteri. Plecarea lui Cristiano Ronaldo de pe Bernabeu pare să fi avut un efect negativ în numărul fanilor, fapt demonstrat şi de popularitatea formaţiei care l-a transferat pe starul portughez. Juventus a ajuns pe locul 6 în clasament, cu 110 milioane de iubitori.

Locurile patru şi cinci sunt ocupate de formaţii din Premier League, Chelsea are 200 de milioane de suporteri, în timp ce Arsenal 142 de milioane.

Cel mai cunoscut club din Germania, Bayern Munchen, este singurul reprezentant din Bundesliga în clasamentul realizat de 90min.com. Bavarezii sunt pe locul şapte cu 100 milioane de fani.

Liverpool este a patra echipă a Angliei din topul cu cele mai iubite echipe cu 85 de milioane de iubitori.

Ultimele două poziţii sunt ocupate de rivalele din Serie A, AC Milan şi Inter Milano. Rossonerii au 82 de milioane, în timp ce fosta echipă a lui Cristian Chivu, Inter, are 70 de milioane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.