Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Top 10 cele mai proaste companii aeriene din lume

aerian

Pe cele mai bune le cunoastem. Qatar Airways, Singapore Airlines, Cathay Pacific, Turkish Airlines sau Emirates. Dar stiti care sunt cele mai proaste companii aeriene din lume, desemnate in urma rating-ului acordat de Skytrax Global, pe anul 2015?

Prima de evitat este Air Koryo, transportatorul nord-coreean de stat. Din 2006 a fost interzis in spatiul aerian al UE, din cauza standardelor de siguranta incalificabile.

Urmeaza Pegasus Airlines, a doua cea mai mare companie low-cost din Turcia. Locul 3 revine celor de la Bulgaria Air. Locul 4 este ocupat de Nepal Airlines, care detine o flota de doar sapte avioane.

Pe pozitia 5 se afla Spirit Airlines, transportator low-cost din SUA, care si-a castigat rapid o reputatie infama. SmartWings este o alta companie low-cost din Cehia slab cotata de Skytrax.

Urmeaza Lion Air, gigantul asiatic low-cost, cu baza in Jakarta, Indonesia. Mari probleme cu pierderea bagajelor si cu personalul de bord.

Pe locul 8 se afla China Eastern Airlines, companie din Shanghai, alt transportator cu buget redus si cu servicii proaste. Aproximativ 50% din zborurile efectuate in 2015 au intarziat.

Pe locul 9 e Ryanair, compania irlandeza ultra low cost, care a revolutionat transportul aerian in ultimii ani. A popularizat abordarea “masina de vite care zboara”. In fine, top 10 se incheie cu PIA, transportator national din Pakistan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.