Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Top 5 erori pe care să le eviți dacă pariezi live

Shutterstock
bucurie pariuri

Chiar dacă descriu același un flux de joc asemănător altor tipuri de pariuri din oferta unui site de profil, pariurile live se bazează pe propriul set de particularități. Fără a fi înțeles de cei care joacă online la pariuri live, există șansa producerii unor erori de joc, ce atrag riscuri extrem de neplăcute.

Stilul live de joc este unul dinamic, ce activează abilități de pariere descrise de calm, spontaneitate, cumpătare, vizualizare a evenimentelor sportive etc. Care care doresc să aibă șanse mai bune de câștig, pe intervale mari de timp, sunt sfătuiți să evite următoarele greșeli:

Parierea live pe evenimente sportive aleatorii

Îți recomandăm să joci la pariuri live doar evenimente cu care ești familiarizat, indiferent de natura sportului ales. Chiar dacă ofertele live sunt disponibile 24 de ore din 24, limitează-te doar la jucători său echipe, în privința cărora stăpânești un nivel minim (spre mediu) de expertiză.

Îți place să te uiți la ping pong, fascinat de dinamismul fiecărei mâini? Asta nu înseamnă că trebuie să mizezi pe un jucător anonim, doar pentru că și-a dominat adversarul în ultimele schimburi de servicii.

Parierea live fără a urmări transmisiunile în timp real

Este important să joci la pariuri live, urmărind în timp real transmisiunea partidei, fie la tv, fie prin live streaming. Astfel, îți poți da seama din jocul unui atlet sau al unei echipe dacă merită să mizezi în timp real pe un anumit eveniment sportiv din oferta disponibilă.

Nu te lăsa influențat de scor și cotele live favorabile (la un anumit moment dat), fără a privi și desfășurarea meciului, deoarece un penalty acordat celor cu șansa a doua este irelevant, în cazul unei partide desfășurate împotriva locului secund în campionat.

Parierea live pentru a recupera pierderile

Este una dintre cele mai mari erori pe care o poți realiza, mai ales în cazul în care alegi să pariezi live. Fii disciplinat și tratează pierderile cu maturitatea unui parior responsabil. Tratează jocul la pariuri live prin filtrele timpului prezent, fără a lăsa trecutul să îți afecteze deciziile din viitor.

Stilul de joc “la recuperare” are la bază un nonsens, invalidat de teoriile clasice ale probabilităților. Mai mult decât atât, parierea live pentru a recâștiga anumite sume de bani pierdute poate avea un efect al bulgarelui de zăpadă, resimțit mult mai rapid, din cauza dinamismului din timpul unei partide (mai ales la tenis de masă live, baschet live, volei live).

Parierea live de natura compulsivă

Joacă la pariuri live pentru a te distra, atunci când timpul liber îți permite. Urmărește cu plăcere transmisiunile de calitate, oferite de platformă, alături de prietenii cu care împarți aceeași pasiune pentru sport. Alege să pui un pariu live atunci când alte responsabilități ale zilei au fost bifate cu “Done”, iar această activitate nu intervine în cursul firesc al unei zile.

Dacă simți că ești mai mult decât atras de această activitate, iar nevoia de a paria live este incompatibilă cu o serie de concepte precum “timpul liber”, “distracția”, “bucuria câștigului”, îți recomandăm să reevaluezi parierea pe evenimente live. Renunță pentru câteva zile la pariuri, iar dacă nevoia de a paria se intensifică, ia în calcul și varianta unei discuții cu un terapeut. Dependența de pariuri sportive poate fi combătută, prin ajutor specializat.

Parierea live pe baza unui money management eronat

Tu știi mai decât toți care sunt veniturile pe care le obții lunar și nevoie către care sunt direcționate acestea. Îți recomandăm să îți construiești propria scară a nevoilor (familiale, comerciale, profesionale), lăsând pentru ultimele locuri activități specifice timpului liber, așa cum este și parierea pe evenimente sportive live.

Evită să aloci pentru pariuri sume de bani ce pot influența calitatea stilului de viață, cu atât mai mult dacă joci la pariuri live. Evită mize mari pe evenimente sportive live cu durată de finalizare mai mică de 15 de minute și rezumă-te la un buget alocat la început de lună, la care să nu mai adaugi ulterior alte sume de bani, în cazul unor rezultate mai puțin plăcute.

Ține cont de faptul că pariurile live au o dinamică aparte, de care este bine să ții cont. Ține cont de sfaturile pe care le-am prezentat mai sus, astfel încât să eviți aceste erori de începător, ce pot afecta stilul propriu de joc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.