Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Top 6 supe care dau burta jos! Alegerea unui stil de viață sănătos

toscafood.ro
supa crema

Eliminarea grăsimilor de pe abdomen este un proces determinat și de schimbarea generală a dietei. Totodată mișcarea zilnică, reducerea stresului, un somn cât mai liniștit și, în esență, adoptarea unui un stil de viață sănătos.

În special în ceea ce privește dieta, cercetările au arătat că creșterea consumului de proteine și fibre, limitând în același timp carbohidrații rafinați și zaharurile adăugate, poate ajuta la pierderea grăsimii abdominale, se arată într-un articol publicat pe EatThis.

Prepararea unor supe sănătoase este o modalitate excelentă care ajută la pierderea în greutate și reducerea procentului de grăsime abdominală, chiar și în lunile mai reci ale anului, atunci când facem poate mai puțină mișcare în aer liber, conform Adevărul.ro.

Rețete de supe sănătoase care se pot pregăti acasă

  • Supă de roșii și fasole neagră

Fasolea neagră este o sursă incredibilă de fibre și proteine vegetale, fiind un aport esențial într-un regim alimentar sănătos. Acest aliment conține și o doză mare de proteine și calorii puține.

  • Supă minestrone cu legume

Un preparat bogat în fibre și vitamine, făcut din cartofi, morcovi, dovlecei, roșii și fasole verde. Minestrone nu conține carne, fiind potrivită și vegetarienilor care vor să se bucure de beneficiile unei supe ce ajută la arderea grăsimilor.

  • Supă de legume și quinoa

Quinoa face parte din categoria cerealelor integrale, cu un conținut mare de proteine și fibre. În această rețetă de supă, se pot adăuga legumele preferate, precum și puțină carne pentru un surplus de proteine.

  • Supă cremă de linte cu dovleac

Supa de linte cu dovleac poate fi alegerea perfectă pentru oricine vrea să guste din aromele clasice de toamnă. Lintea reprezintă o sursă excepțională de proteină vegetală, iar dovleacul ne furnizează fibrele necesare. Se poate adăuga și puțin curry, pentru un gust condimentat.

  • Supă de fasole boabe cu paste

Cunoscută și ca Pasta e Fagioli, supa de paste cu fasole este o rețetă tradițională din bucătăria italiană. Această rețetă de supă menține numărul de calorii scăzut, dar este plină de proteine din diferite tipuri de fasole și carne, precum și de fibre prezente în paste.

  • Supă cremă de avocado

Consumul de avocado poate ajuta la reducerea creșterii în greutate, în ciuda faptului că este un aliment bogat în lipide. Cea mai mare parte a grăsimii din supa de avocado este considerată "grăsime sănătoasă", deoarece este sub formă de acizi grași omega-3. Această supă este foarte bună chiar și atunci când se servește rece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.