Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA Ben Affleck în rolul unui contabil misterios se plasează în fruntea boxoffice-ului SUA

film

Filmul 'The Accountant', în care Ben Affleck joacă rolul principal, a preluat conducerea boxoffice-ului nord-american în primul său weekend de difuzare, potrivit agenţiei de specialitate Exhibitor Relations citată de AFP. 

În regia lui Gavin O'Connor ('Warrior', 2011), thriller-ul 'The Accountant' are o distribuţie formată din vedete precum Anna Kendrick şi J.K. Simmons. Affleck îl interpretează pe Christian Wolff, un bărbat autist dar cu o minte genială mai ales pentru matematică care este de profesie contabil la una din organizaţiile criminale cele mai periculoase din lume. Filmul a avut încasări de 24,7 de milioane de dolari în primul său weekend de lansare pe ecrane. 

Actorul de comedie american Kevin Hart ocupă locul doi cu filmul 'Kevin Hart: What Now?', unde o are ca pereche pe celebra actriţa Halle Berry. Această comedie se bazează pe show-ul de monologuri omonim al lui Hart, în care apar fragmente de ficţiune ce parodiază filmele cu agenţi speciali. Filmul a obţinut în primul său weekend de difuzare 11,98 de milioane de dolari. 

Thriller-ul psihologic 'The Girl on The Train', cu Emily Blunt, s-a clasat pe locul trei cu încasări de 11,97 milioane de dolari (46,56 de milioane în total). 

Locul patru este deţinut de lungmetrajul lui Tim Burton, "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" (Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi), un film de aventuri fantastic despre un loc magic populat de copii şi oameni cu puteri ciudate. Noua producţie a regizorului Tim Burton a obţinut 8,9 milioane de dolari în acest weekend (în total 65,83 de milioane de la lansarea pe ecrane). 

"Deepwater Horizon" (Deepwater Horizon: Eroi în largul mării), un film de acţiune cu Mark Wahlbergce în rolul principal, care prezintă dezastrul care a avut loc în Golful Mexicului, la 20 aprilie 2010, cu consecinţe fără precedent asupra mediului, s-a clasat pe locul cinci, cu încasări de 6,3 de milioane în acest sfârşit de săptămână (49,3 de milioane în trei săptămâni de difuzare). 

În partea a doua a clasamentului se află filmul de animaţie "Storks", care mizează pe vocile lui Jennifer Aniston, Ty Burrell şi Andy Samberg pentru a explica circumstanţele în care berzele aduc pe lume copii. "Storks" coboară câteva locuri însumând 5,6 milioane de dolari (în total 59 de milioane în patru săptămâni de difuzare). Western-ul 'The Magnificent Seven', un remake al clasicului din 1961, cade trei locuri cu încasări de 5,2 de milioane de dolari (84,83 de milioane în patru săptămâni) până pe locul şapte. 

Pe locul opt s-a plasat comedia cu adolescenţi 'Middle School: The worst years of my life', care a pierdut un loc, obţinând încasări de 4,2 de milioane de dolari (13,76 de milioane în total). 

'Sully', cel mai recent film al lui Clint Eastwood, cu Tom Hanks în rolul pilotului erou care a reuşit să aşeze avionul pe apele râului Hudson, la New York în 2009, a obţinut încasări de 2,96 de milioane în a şasea săptămână de difuzare (118,37 de milioane în total), plasându-se pe locul nouă. 

Pe ultimul loc se clasează 'The Birth of a Nation', despre o revoltă a sclavilor, film cu încasări de 2,7 milioane de dolari (12,24 de milioane în total).AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.