Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA 'Doctor Strange' conduce în box office-ul nord-american încă de la debut

film

Producţia Disney şi Marvel ''">Doctor Strange'' a urcat pe primul loc în box office-ul nord-american încă de la debut, informează Xinhua News. Pelicula este urmată în topul încasărilor din ultimele zile de filmul de animaţie ''Trolls'' şi de lungmetrajul lui Mel Gibson ''Hacksaw Ridge''. 

Filmul cu supereroi al Marvel a debutat pe primul loc având încasări estimate la 85 de milioane de dolari de la 3.882 de cinematografe din America şi Canada în weekendul care tocmai s-a încheiat, potrivit comScore. 

Avându-i în prim-plan pe actorii Benedict Cumberbatch şi Rachel McAdams, ''Doctor Strange'' a obţinut venituri cu 48,5% mai mari decât cele 57,2 milioane de dolari încasate vara trecută de filmul Marvel ''Ant-Man'' şi cu 29,2% mai mari decât cele 65,8 milioane de dolari cât a luat la debut vara aceasta pelicula cu supereroi ''X-Men: Apocalypse''. De asemenea, încasările sale aproape le-au ajuns din urmă pe cele înregistrate la debutul din 2013 de ''Thor: The Dark World'' - 85,7 milioane de dolari. 

Pelicula ''Trolls'' de la Fox şi DreamWorks şi-a făcut debutul pe locul al doilea în box office-ul nord american. Filmul muzical cu Justin Timberlake şi Anna Kendrick a încasat în acest weekend 45,6 milioane de dolari întrecând producţia ''The Peanuts Movie'', care a ieşit pe piaţă în acelaşi weekend anul trecut obţinând 44,2 milioane de dolari. 

''Hacksaw Ridge'' de la Lionsgate a ajuns pe locul al treilea, cu încasări estimate la 14,75 milioane de dolari în trei zile, în 2.886 de cinematografe. Regizat de Mel Gibson, filmul reprezintă reintrarea acestuia în industria cinematografică după o perioadă de pauză cauzată de un comportament care i-a adus numeroase critici. Filmul, în care Andrew Garfield joacă rolul principal, este o dramă ce se desfăşoară în timpul Celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Pe locul al patrulea se află ''Tyler Perry's Boo! A Madea Halloween'' (7,8 milioane de dolari), urmat de ''Inferno'' (6,3 milioane de dolari), ''The Accountant'' (6 milioane de dolari), ''Jack Reacher: Never Go Back'' (5,6 milioane de dolari), ''Ouija: Origin Of Evil'' (4 milioane de dolari), ''The Girl On The Train'' (2.8 milioane de dolari) şi ''Miss Peregine's Home For Peculiar Children'' (2,1 milioane de dolari).AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.