Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA Filmul de desene animate "Zootropolis" rămâne în fruntea box office-ului nord-american

youtube.com
zootropolis

Filmul de desene animate "Zootropolis", realizat de studiourile Disney, a continuat să fie în weekendul trecut în fruntea box office-ului nord-american. El ocupă primul loc încă de la lansarea de acum trei săptămâni, potrivit cifrelor provizorii furnizate duminică de firma Exhibitor Relations şi preluate de AFP. 

Aventurile iepuroaicei poliţiste Judy Hopps, care lucrează într-un oraş populat numai de animale, au avut încasări de 38 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada şi un total de 201,8 milioane de la lansare. 

"Divergent 3: Allegiant", film SF şi de aventuri cu Shailene Woodley şi Jeff Daniels, ocupă poziţia a doua în box office la lansarea sa în weekendul de lansare, cu 29 de milioane de dolari. 

Podiumul este completat de o altă peliculă nouă, "Miracles from Heaven", cu Jennifer Garner şi Queen Latifah, cu încasări de 15 milioane de dolari. 

În coborâre din cauza noilor veniţi, "10 Cloverfield Lane", cu Mary Elisabeth Winstead şi John Goodman, pierde două locuri şi se clasează pe locul al patrulea, cu 12,5 milioane de dolari după a doua săptămână în sălile de cinematograf din Statele Unite şi Canada. În total, filmul, care prezintă povestea unei tinere ce se trezeşte într-un buncăr după un accident de maşină, are încasări de 45,2 milioane de dolari. 

Aceeaşi coborâre a fost înregistrată de pelicula "Deadpool", care prezintă aventurile unui antierou din universul Marvel cu accente de umor negru. Filmul trece de pe locul al treilea pe al cincilea, încasările sale în weekendul trecut fiind de 8 milioane de dolari după a şasea săptămână de proiecţie în sălile de cinematograf de pe continentul nord-american. Încasările totale se cifrează la 340,9 milioane de dolari. 

Top 10 este completat, în ordine, de filmul de acţiune "London Has Fallen" (cu încasări de 6,9 milioane de dolari în weekend şi 50 de milioane în cele trei săptămâni de la lansare), "Whiskey Tango Foxtrot", care coboară două locuri (2,8 milioane de dolari şi 19,3 milioane în trei săptămâni), "The Perfect Match", comedie romantică (1,9 milioane de dolari şi 7,3 milioane în două săptămâni), "The Brothers Grimsby", cu Sasha Baron Cohen (1,5 milioane de dolari şi 6 milioane în două săptămâni) şi "The Revenant", câştigător a mai multe premii Oscar în luna februarie, printre care pentru cel mai bun regizor - Alejandro Inarritu - şi Cel mai bun actor - Leonardo DiCaprio -, care revine în Top 10 (1,2 milioane de dolari în weekend-ul trecut şi 181,2 milioane după 13 săptămâni de proiecţie în sălile de cinematograf).AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.