Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA Filmul horror "The Conjuring 2", pe primul loc în box-office-ul nord-american

film

Filmul de groază "The Conjuring 2" domină box-office-ul nord-american în primul său weekend în cinematografe, în timp ce în Statele Unite a avut loc duminică cel mai grav atac după 11 septembrie 2001, relatează AFP.

"The Conjuring 2", având-o în distribuţie pe Vera Farmiga, a avut încasări de 40,35 milioane de dolari în primul său week-end pe ecrane, potrivit datelor preliminare furnizate de compania Exhibitor Relations. 

O altă noutate "Warcraft: The Beginning", în regia lui fiului lui David Bowie, Duncan Jones, a obţinut 24,4 milioane de dolari în trei zile de prezenţă în cinematografe, ocupând locul al doilea. Bazat pe jocul video de succes "World of Warcraft", filmul având-o în distribuţie Paula Patton prezintă confruntarea dintre oameni şi orci. 

Pe locul al treilea se află filmul de acţiune cu iluzionişti, "Now You See Me 2", cu Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg şi Woody Harrelson, un alt new entry, cu încasări de 23 de milioane de dolari. 

Cei patru supereroi din "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" (Ţestoasele Ninja 2), cu Megan Fox în distribuţie, pierd trei locuri în a doua săptămână de proiecţii în cinematografe, ajungând pe locul al patrulea, cu încasări de 14,8 milioane de dolari, în pofida distribuirii în peste 4.000 de săli de cinema. 

Mutanţii din "X-Men: Apocalypse", un film în regia lui Bryan Singer, cu Jennifer Lawrence, James McAvoy şi Michael Fassbender în distribuţie, coboară pe locul al cincilea, obţinând încasări de 10 milioane de dolari dintr-un total de 136,4 de milioane în trei săptămâni de prezenţă în cinematografe. 

În partea a doua a topului s-au clasat

6: "Me Before You", o dramă romantică în regia britanicei Thea Sharrock despre întâlnirea dintre o tânără şi un bărbat paralizat a avut încasări de 9,2 de milioane de dolari în a doua săptămână de proiecţie. 

7: Personajele din d''Angry Birds' cu încasări de 6,7 de milioane de dolari (100 de milioane în total) 

8: "Alice Through the Looking Glass" (Alice în Ţara Oglinzilor) cu Johnny Depp, coboară patru locuri cu încasări de 5,5 de milioane de dolari (62,4 de milioane în patru sîăîtmâni de prezenţă pe ecrane) 

9: Supereroii din 'Captain America: Civil War', o altă producţie Disney din universul Marvel, cu încasări de 4,3 de milioane de dolari (în total 397 de milioane) 

10: 'The Jungle Book' cu 2,7 de milioane de dolari în acest weekend şi 352,6 de milioane de la premiere în urmă cu zece săptămâni.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.