Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA Producţia Disney `Moana` continuă să domine box-office-ul nord-american/ VIDEO

film

Producţia Disney "Moana" continuă să domine box-office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv, potrivit cifrelor provizorii oferite duminică de compania Exhibitor Relations şi citate de AFP prezentat de agerpres

Cu o regie semnată de John Musker şi de Ron Clements, pelicula, cu încasări de 28,4 de milioane de dolari pe parcusul weekend-ului şi de 119,9 de milioane în două săptămâni, relatează aventurile unei prinţese Disney atipice în apele Pacificului, în compania demi-zeului Maui. 

Pe locul al doilea se menţine "Fantastic Beasts and Where to Find Them", o adaptare a romanului lui J.K.Rowling, cu Eddie Redmayne, actorul britanic recompensat cu Oscar, în rolul principal. Filmul, dedicat aventurilor antieroului fantastic Newt Scamander, a obţinut încasări de 18,54 milioane de dolari pe parcusul weekend-ului şi de 183,5 de milioane de dolari în trei săptămâni. 

Locul al treilea este ocupat de filmul de science-fiction al regizorului canadian Denis Villeneuve, "Arrival", în urcare două locuri. Filmul, aflat în cursa pentru Oscaruri, a obţinut 7,3 milioane în al patrulea weekend de proiecţii în cinematografe şi 73,1 de la lansarea sa pe ecrane. 

Pe locul al patrulea regăsim thriller-ul romantic "Allied", de Robert Zemeckis, cu Marion Cotillard şi Brad Pitt în rolurile principale. Pelicula, a cărei acţiune se petrecere în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a avut încasări de 7 milioane în acest weekend şi de 28,9 de milioane în 5 săptămâni în cinematografe. 

Ultima producţie a studiourilor Disney / Marvel, "Doctor Strange", ajunge pe poziţia a 5-a în acest week-end, cu încasări de 6,5 peste weekend şi 215,3 de la lansarea sa în urmă cu cinci săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.