Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Top Gun: Maverick a generat venituri de 86 de milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră, în America de Nord

futurecdn.net
Tom Cruise

Filmul "Top Gun: Maverick", cu Tom Cruise, a înregistrat venituri impresionante de 86 de milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare, menţinându-se pe prima poziţie în box office-ul nord-american.

În al doilea weekend de la premieră, filmul de acţiune american al lui Tom Cruise a fost văzut în 4.751 de cinematografe din America de Nord. La nivel mondial, filmul a încasat 548.604.000 de dolari.

Pe locul doi, "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" a adăugat 9,3 milioane de dolari din 2.430 de cinematografe între vineri şi duminică. După cinci săptămâni în cinematografe, filmul Marvel a adunat la nivel naţional 388,7 milioane de dolari şi 909,4 milioane de nivel global, potrivit Variety.

Producţia Disney şi 20th Century "The Bob’s Burgers Movie" a rămas pe locul trei, cu 4,5 milioane de dolari încasări din 3.425 de cinematografe.

Filmul Universal "The Bad Guys" a adăugat 3,3 milioane de dolari din 2.872 de cinematografe în al şaptelea weekend de la lansare, clasându-se pe locul patru. Până în prezent, filmul a strâns venituri de 87 de milioane de dolari la nivel naţional.

Continuarea "Downton Abbey", pe locul cinci, a generat venituri de 3 milioane de dolari din 3.471 de cinematografe. De la lansare, "Downton Abbey: A New Era" a strâns 34 de milioane de dolari în America de Nord. Filmul a costat 40 de milioane de dolari să fie produs.

Pe poziţia a şasea, "Everything Everywhere All at Once" (A24) are încasări de 60 de milioane de dolari la nivel naţional după 11 weekend-uri de la lansare.

Thriller-ul "Vikram" a debutat pe locul şapte în clasamentul nord-american, generând venituri de 1,7 milioane de dolari.

"Sonic the Hedgehog 2" de la Paramount s-a clasat pe locul opt, cu 1,7 milioane de dolari, fiind urmat de producţia "The Lost City", care a avut venituri de 1,3 milioane de dolari.

Drama horror SF "Crimes of the Future" încheie topul pe zece, cu încasări la debut de 1,1 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.