Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP Motive pentru care căzile freestanding sunt atât de populare

elves.ro
cada baie

Fie că ești în punctul în care îți renovezi baia sau o construiești de la zero, fie că te regăsești în etapa de planificare a amenajării, ai ajuns în locul potrivit.

În acest articol, trecem în revistă cele mai mari avantaje ale așa-numitelor cazi freestanding, obiecte sanitare extrem de populare pe piață. Atât avantajele de ordin funcțional, cât și de ordin estetic contribuie la decizia de achiziție a cumpărătorilor, iar review-urile pozitive sunt multiple. Iată de ce să cumperi acest tip de cadă!

Poți să montezi cazi freestanding oriunde îți dorești: lângă geam, în mijlocul încăperii sau în colț

Există tendința de a crede că o cadă freestanding se montează exclusiv în mijlocul încăperii, iar asta se datorează imaginilor din reviste sau publicate pe platforme online, de unde proprietarii de locuințe se inspiră. În realitate, însă, există și mai multă flexibilitate în montaj, atunci când vine vorba de o cadă freestanding. Poți alege să îți instalezi cada fie în mijlocul băii, fie lângă un anumit perete sau geam, fie oriunde altundeva. Sigur, trebuie să prevezi acest aspect înainte de pregătirea instalațiilor, astfel încât din punct de vedere tehnic să existe toate posibilitățile. Reține că aceste căzi se numesc „freestaning” pentru că nu au nevoie de pereți de sprijin în montaj.

Cada devine punctul central din orice amenajare: poți reda design-ul unei băi premium

Odată ce ai o cadă freestanding, devine extrem de simplu să concepi restul amenajării. Acest obiect sanitar va fi, cu siguranță, elementul central și nu trebuie decât să îl pui în valoare. Unii specialiști în design interior spun că acest tip de căzi nu mai intră în categoria obiectelor sanitare, ci sunt piese de mobilier în sine, datorită avantajelor pe care le asigură. Așadar, dacă vrei să transformi aspectul băii tale într-un mini SPA, atunci ai toate motivele să optezi pentru acest tip de cadă. Vei găsi o mare varietate de forme, modele, culori, branduri din care să alegi. Cele mai populare sunt căzile din acril, care adaugă listei de avantaje și rezistența îndelungată.

Cada îți asigură mai mult confort decât oricând: exploatează la maxim dimensiunea ei

Deși la prima vedere pot să pară destul de mici ca dimensiuni, în realitate căzile freestanding sunt proiectate astfel încât să ofere mai mult spațiu la interior și, implicit, un nivel și mai ridicat de confort. Neavând un perete de sprijin, ai mai multă flexibilitate pentru a te simți confortabil în propria cadă și pentru a te bucura de o experiență completă de relaxare. Nu vei fi limitat de pereți, ca în situația căzilor clasice, tradiționale. Mai mult, găsești o varietate extraordinară de modele pe piață. Poți alege forma și dimensiunea care ți se potrivește cel mai bune, dar și culoarea sau stilul de design care îți definește așteptările și nevoile, în acord cu amenajarea.

Elves.ro, magazinul cu care îți utilezi baia de la A la Z: găsești totul, de la căzi la oglinzi baie

Nicicând nu a fost mai simplu să utilezi o baie modernă de la A la Z. Cu ajutorul Elves.ro, magazinul online ce ține pasul cu nevoile tale, acum fiecare obiect sanitar de top este la distanță de câteva click-uri. La Elves.ro găsești zeci de modele de căzi, dar și de oglinzi baie, cabine de duș, lavoare, paravane și așa mai departe. În ofertă sunt inclusiv piese de mobilier!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.