Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul miliardarilor - Încă un bogătaș îl depășește pe Bill Gates

Bill Gates

Antreprenorul Elon Musk l-a devansat pe fondatorul Microsoft Bill Gates, devenind al doilea cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere totală de 127,9 miliarde de dolari, în clasamentul miliardarilor publicat luni de Bloomberg, citat marţi de dpa, notează Agerpres.

De la începutul anului, averea omului de afaceri de 49 de ani a crescut cu 100,3 miliarde de dolari, marcând un plus de 7,2 miliarde de dolari într-o singură zi prin creşterea cu 6,5% a preţului acţiunilor companiei sale de maşini electrice Tesla.

Joe Biden, primul interviu după câștigarea alegerilor - Când va fi difuzat


Cu o avere estimată de 182 miliarde de dolari, şeful Amazon, Jeff Bezos, rămâne în fruntea acestui clasament, Bloomberg Billionaires Index.

Pe locul al treilea în acest top al super-bogaţilor se află acum Bill Gates, cu "doar" 127,7 miliarde de dolari. Averea sa ar fi însă semnificativ mai mare dacă nu ar fi donat foarte mulţi bani, notează dpa.

Clasamentele cum este şi cel realizat de Bloomberg se bazează pe informaţii publice privind valorile deţinute ca acţiuni, proprietăţi imobiliare, obiecte de artă şi alte bunuri de lux. În clasamentul Forbes al miliardarilor, Musk se află pe locul al patrulea, cu 110,5 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.