Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul priorităților anunțate de Viorica Dăncilă dacă ajunge președinte

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă, candidatul susținut de PSD la alegerile prezidențiale, a vorbit în cadrul unei conferițe de presă despre prioritățile principale pe care le are dacă ajunge președinte.

Citește și: Viorica Dăncilă nu se dezice de Liviu Dragnea: 'Noi ne asumăm istoria acestui partid și fiecare lider cu lucrurile bune, dar și cu cele rele'

„Klaus Ioahannis a împărțit România. Între cei care au în suflet tricolorul și cei care au în suflet galben. Klaus Ioannis nu i-a reprezentat pe toți românii. Nu a reprezentat nici minorități,e nici toți românii din această țară. A repre. doar PNL.

Vreu să fac un referendum pe imunutate. Vreau să fac eu ceea ce a promis și nu a făcut Klaus Iohannis

O a doua prioritate este Schengenul. O a treia este legată de vizele pentru SUA.

O a patra este mecanismul de cooperare și verificare pentru că eu consider că este o abordare incorectă. Nu poți să aplici decizii europene doar la 2 state membre pentru că aceasta arată un dublu standard. Eu îmi doresc ca România să stea la masa deciziilor. SĂ nu existe state de rang unu și de rang doi. Avem în România cetățeni de rang unu și de rang doi, împărțiți de Klaus Iohannis.

Vreau o politică externă bazată pe dialog și pe cooperare cu cât mai multe state, nu numai în interiorul UE, chiar și cu state terțe, cu care nu mai colaborăm de foarte mult timp.

Pe plan intern vreau în continuare o politică pe bunăstarea românilor și pe creșterea nivelului de trai. Nu voi accepta o politică de austeritate în România”,  precizat Viorica Dăncilă, în cadrul unei conferințe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.