Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topului Național al Firmelor, realizat de Camera de Comerț și Industrie: 12.603 de companii, pe primele zece locuri

camera de comert

Pe primele 10 locuri ale Topului Național al Firmelor, realizat de Camera de Comerț și Industrie a României, se clasează 12.603 de companii, cu o cifră de afaceri de aproximativ 178,48 mld. euro, un profit din exploatare de circa 14,87 mld. euro și 1.340.310 de salariați, anunță CCIR, potrivit Mediafax.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, în urma analizei indicatorilor care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Companiile situate pe primele locuri sunt din diferite sectoare de activitate: 4.466 din industrie, 3.521 din servicii, 2.615 din comerț, 312 din turism, 468 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 643 din agricultură, silvicultură și pescuit și 578 din construcții.

AUTODENUNȚ INCREDIBIL al mamei Luizei Melencu: A povestit cum își trecea ILEGAL granița cele două fiice

Cele mai puternice companii vor fi premiate în cadrul Galei Topul Național al Firmelor 2019, eveniment care va avea loc pe data de 7 noiembrie.

La eveniment sunt așteptați să participe peste 600 de invitați, reprezentanți ai celor mai performante companii, personalități ale autorităților publice centrale, precum și președinți ai Camerelor de Comerț Județene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.