Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tot mai multe filiale ALDE pun presiune pe Călin Popescu Tăriceanu: 'Să candideze la prezidenţiale'

Inquam Photos / Octav Ganea
Calin Popescu Tariceanu

Filiala ALDE Olt îi solicită "cu fermitate" preşedintelui partidului, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an, potrivit unui comunicat.

Conform sursei citate, Delegaţia Permanentă a ALDE Olt, întrunită pe 17 iunie, a adoptat o rezoluţie prin care îi solicită preşedintelui partidului să candideze la alegerile prezidenţiale, în document fiind motivate necesitatea acestui demers şi importanţa candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

"Membrii Delegaţiei Permanente a Filialei ALDE Olt au adoptat o rezoluţie prin care se cere, cu fermitate, domnului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an. Rezoluţia a fost votată în unanimitate de către cei prezenţi, după ce a fost supusă dezbaterii. În conţinutul documentului este justificată necesitatea imperioasă a acestui demers şi importanţa candidaturii liderului ALDE pentru viitorul României", se precizează în comunicat.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni seara, că liderii organizaţiilor partidului vor discuta în această săptămână pentru a lua o decizie referitoare la candidatul pentru alegerile prezidenţiale.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.