Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tot mai puţini clienţi în magazinele din SUA, deşi se aşteaptă încasări de 7,5 mld USD, de Black Friday

www.greatnews.ro
Black Friday

Din ce în ce mai puţini oameni trec pragul magazinelor din SUA. Cauzele care au şters din strălucirea celei mai aşteptate zile a cumpărăturilor la americani ar fi reducerile oferite mai devreme de marile lanţuri de magazine şi preferinţa consumatorilor pentru shoppingul online, transmite Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu .

Cumpărătorii au fost de asemenea, îngrijoraţi că tarifele impuse de preşedintele Donald Trump asupra importurilor din China le va afecta sărbătoarea cumpărăturilor, deşi multe lanţuri de retail nu au ridicat preţurile.

Datele de la faţa locului arată că au fost mai puţini cumpărători anul acesta întrucât lanţurile de magazine au oferit reduceri mai înainte ca sezonul reducerilor să înceapă.

"Au existat cu siguranţă nişte înrijorări asupra preţurilor din cauza informaţiilor din presă despre războiul comercial, dar eu nu am sesizatimpactul acestuia încă, aşa că plănuiesc să cheltuiesc la fel ca în anii anteriori. Cred că am văzut nişte oferte dar în general reducerile sunt asemănătore cu cele din trecut", a declarat un cumpărător care făcea shopping în Pentagon City.

Citește și: Propunere-șoc din PNL: fiecare cetățean să depună o declarație de avere (secretar de stat la Justiție)

Chiar dacă traficul din magazine rămâne principalul indicator, cele mai multe cumpărături de Ziua Recunoştinţei şi de Black Friday se întâmplă online.

Adobe Analytics, care măsoară tranzacţiile a 80 de lanţuri de magazine din cele 100 din SUA, estimează că vânzările de Black Friday vor atinge 7,5 miliarde de dolari şi o creştere de 20,5% de la an la an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.