Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toţi care suntem în fotbalul românesc am dezamăgit, spune Mihai Stoichiță

Click
Mihai Stoichiță

Preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că toţi cei din fotbalul românesc au dezamăgit prin rezultatele înregistrate în ultima perioadă în plan internaţional, atât la nivel de naţionale cât şi la echipele de club, potrivit news.ro.

El a mai menţionat că grupările ar fi acuzat federaţia că îi ia pe jucători dacă fotbaliştii care nu au fost lăsaţi la Jocurile Olimpice ar fi participat şi rezultatele echipelor de club ar fi fost aceleaşi în cupele europene, şi anume negative.

“Mă întreb ce s-ar întâmplat dacă ar fi fost aceleaşi rezultate la echipele de club şi dacă jucătorii vizaţi de antrenorii echipei olimpice ar fi participat la Olimpiadă şi nu la meciurile internaţionale ale echipelor Craiova, Cluj, FCSB, Sepsi. Şi ar fi avut rezultate negative. Am fi fost noi acuzaţi că le-am luat jucătorii. Deci prioritizarea federaţiei a fost şi pe acceptarea acestei situaţii. Calendarul Olimpiadei nu e bine făcut. Nu contest perioada, dar pentru fotbal e nepotrivită, Noi nu suntem Spania, Italia, să începem foarte târziu campionatul. Trebuie să încercăm să ne ridicăm şi asuntem obligaţi să jucăm în această perioadă de vară. Trebuie să fim abili în doi ani de zile să încercăm să aducem un echilibru în privinţa jucătorilor. Dar e foarte greu. Familia fotbalului nu înseamnă numai FRF. Toţi care suntem în fotbalul românesc am dezamăgit cel mai tare. Toată lumea participăm la fenomen”, a afirmat Stoichiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.