Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toți sportivii, de la Corona Brașov vor fi supuși testelor antidoping

ASC Corona Brașov

Toți sportivii de la Corona Brașov vor fi fi intervievați și supuși testelor antidoping. Există suspiciuni că și sportivi de la Corona Brașov au fost supusi acelorași proceduri medicale interzise de Agenția Națională Antidopind, tehnici medicale din cauza cărora, trei handbaliste de la club nu au putut participa la Campionatul Mondial din Japonia, potrivit brasovstiri.ro.

anunțul a fost făcut de președintele ANAD, Cristian Balaj, care a declarat că are motive temeinice să creadă că procedurile interzise au fost folosite și la sportivi de la alte discipline de la Corona Brașov. Președintele ANAD nu a vrut să dezvăluie disciplinele la care face referire, dar a explicat că toți sportivii de la Corona Brașov vor fi chemați la discuții și unde se va impune se vor efectua și teste antidoping.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

Scandalul de la Corona Brașov a izbucnit săptămâna trecută, cu câteva zile înainte de plecarea naționalei de handbal feminin la Campoinatul Mondial din Japonia. Trei sportive de la gruparea breșoveană, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daciana Hossu au fost excluse din lot, fiind suspecte că au încălcat regulamentul antidoping.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.